Att vara märkesfixerad

Att det plötsligt börjats massproduceras kopior på det man har den äkta vara av är fett störigt. Men vad som är ännu störigare är det faktum att jag stör mig. Jag som stolt manifesterade emot J.Lindeberg-tröjorna i högstadiet. Jag som fick utstå hot-mail på playahead efter att där ha uttryckt min förakt. Att 10 år senare finna sig själv störa sig på att folk handlar kopior och inte inser att jag har den äkta varan det.. det känns som att.. som om jag har tappat bort mina principer i livet.

The Joke

Idag har vi haft en lång dag i skolan. Statsvetenskap. Det fick mig att komma på den briljanta idén. Jag tänkte skriva ett brev som jag hemligstämplar med hänvisning till rikets säkerhet. INGEN får öppna brevet. Tiden går. Jag kolar. Men så en dag! 50 år har gått. Det är dags att öppna! Spänningen är olidlig då kuvertet sprättas. Man läser: Skoja! Lol


hehehe

Fast helst skulle jag vilja vara den som öppnar ett sånt brev, och skratta med någon som för 50 år sedan fick en briljant idé om ett praktikel joke.


Folkfest

Idag är det fredag vilket ingen som loggat in på facebook har missat. Dessutom är det löning, ett fenomen som jag finner väldigt rolig. Inte (bara) pengarna i sig utan den allmänna glädjen. Jag undrar om alla länder har det såhär, att den 25e innebär folkfest därför att i stort sett alla får sin lön då. Det är ju kul att det blivit så!


Löningshelg i Tanto

Du som drömmer om att bli modell

http://www.modelonstage.com/

Nyhetsn00b är jag

Helvete. Nu är det verkligen dags att sätta sig in i nyhetsflödet. Idag började vi en ny delkurs: statsvetenskap och jag är efter första föreläsningen riktigt motiverad att dyka in i studierna, men jag kände mig lite dum som inte vet vilka dessa politikerna är som föreläsaren tar upp lite då och då. Aja, går väl hem och äser en tidning tänkte jag. Men det var först när jag nyss surfade in på aftonhoran.se som den verkliga skammen sköljde över. Rubriken löd: USA:s hot till Gaddafis armé. GADDAFI?! WTF! Har ju trott i veckor att gubben heter KADDAFI!! ååå...............


Helgen som gått

Det var kul i fredags. Det var så pass kul att jag fick lust att göra något ovanligt, så jag bestämde mig för att somna på parkettgolvet. I vardagsrummet. Där man minuter tidigare shejkat loss som aldrig förr. Ja, i stundens hetta kändes det helt rätt att ligga raklång på det kalla golvet, som ett mänskligt hinder för alla som fick för sig att lämna festen. När jag vaknade insåg jag att det inte alls gett den effekt jag hoppats på då alla tydligen lyckats gå ändå. Det jag nu fasar är de kommande facebook-taggningarna. Jag var inte riktigt vid mina sinnens fulla bruk för att inse att jag kanske inte borde vifta med händerna och skrika ta kort på mig! en 4e gång...

Igår var det egentligen tänk att jag skulle lida för allt det roliga som jag hade i fredags, men det hade jag glömt bort så jag gick på en humorgala istället.

Hmm... det enda jag undrar just nu, söndag halv 7, är hur länge min kropp ska ha såna sjuka cravings efter vatten.

Men undrar du varför Din helg var lite ovanlig? Im just saying:

SUPERMÅNEN!

Naturens under

Idag hade jag ärenden nere i hamnen vid 18.30, vilken är tiden för månens uppgång. Jag hade för stunden glömt bort att det var idag som var dagen då jag plötsligt får syn på den och utbrister: SUPERMÅNEN!! Herrejävlar vad mäktigt. Fick lite av en double rainbow-känsla. Tänk va, naturens under ...

Kasslergratäng

Imorgon har vi tenta. Det ska tydligen vara 1X2 frågor vilket inger hopp. Något som inte inger hopp är den här maträtten : http://www.tasteline.com/Recept/Kasslergratang_med_spenat som just står i ugnen. 30 MINUTER!!!! Hungern river..................

Kasslergratäng med spenat


Slutsatsen

Efter att ha studerat ateismens argument samt det svenska rättsamhällets byggstenar: Majoritetens åsikter avgör sanningen.

Vad?!


Råttan

En kväll för flera år sedan tyckte jag mig se en råtta springa över golvet i ögonvrån. Jag ignorerade min synvilla då jag fann det osannorlikt att vi skulle ha råttor i radhuset. Nästa kväll tyckte jag mig se råttan igen så jag berättade om mina galenskaper för pappa. Några minuter senare upplyser pappa hushållet om att det faktiskt sitter en mus under vardagsrumsbordet. Kalabalik uppstår när hela familjen engagerar sig i att få ut den ur huset. Jag minns att vi med plankor byggde en väg ur för musen innan vi jagade ut den. Jag minns att det var skönt att få mina "synvillor" bekräftade som verkliga. MEN. Sedan den dagen har jag sett råttor i ögonvrån lite då och då. Tycker mig se något röra sig över golvet men när jag tittar dit finns det inget där. Detta skrämmer mig lite.

Har jag tappat det?

äntligen helg

H: En resa till Gran Canaria för 298 kr! Restyp supersaver, hm.. enkel resa?
A: Då vet man inte om man kommer hem.
H: Det kan det ju va värt!



Supermånen!

19 mars kommer vår vanliga måne att bli en supermåne! Den kommer endast att vara 356 577 kilometer från jorden. Så nära har har månen inte varit på 19 år! Pass på!

Supermånen kommer att träda fram på himlavalvet den 19 mars.

JFK ?

Varför vill mynthuset att jag köper ett förgyllt samlarmynt med John F. Kennedy på? Och varför skulle jag vilja samla på mynt? Jag kan lätt komma på hundra saker jag hellre skulle vilja samla på!


Jag lät den

Var är min semla!?! Jag tycker att den här dagen i sig är ett löfte om en semla men inte fan har jag fått någon. Vart man än surfar finns dom där. Bilder på de vackraste semlorna. Jag kan se hur perfekt mixen av grädde och mandelmassa är. Cravings... cravings... Den kommersiella hysterin har verkligen kommit åt mig. Men jag LÄT DEN KOMMA!

GM!


WT

Om ni undrar hur jag såg ut när jag idag lämnade bostaden finns en bra beskrivning på wiki: White trash är förknippat med en viss typ av klädsel (exempelvis crocs, urtvättade och illasittande träningsplagg, gärna kamoflagemönster), hemblekt eller -färgat hår, tatueringar, ofta föreställande ylande vargar eller tribalmönster, och piercingar, samt bland kvinnor antingen överdriven eller ingen make-up.
Men det är inget att va ledsen över, att va fulast på maxi är lite av en bedrift! Att va på maxi är för övrigt det enda vettiga jag gjort idag. Den obligatoriska duschen har ännu inte tagits. Jag bävar lite inför att reda ut mitt näst intill oigenkännliga hår efter att igår burit en hårdtuperad frisyr med 15 (!) hårnålar i.


Igår                                                 Idag

Jump, for my love

Våren kom till Kalmar idag. Jag lägger allt hopp åt våren!

att förklara sitt drivande

när någon förklarar sig, utan att någon annan egentligen har frågat, med ett aa men jag driver ju bara med ... förlorar hela drivet sitt driv. U see?

Forskning & Framsteg

Teknikens utveckling ska inte bromsas pga att det kan innebära en ökad arbetslöshet. Inte genom lagar eller genom att indraget forskningsstöd. Detta är min ståndpunkt och tycks så förbli eftersom ingen kan komma med ett tillräkligt starkt motargument. Jag är ledsen att jag brusade upp idag, men detta engagerar mig verkligen.

Kvantteleportering är ett aktivt forskningsfält! Och så här går det just nu:

In the early 2000s, scientists were able to transfer particles of light (with zero mass) over short distances.
By the late 2030s, the first complex organic molecules - such as DNA and proteins - are being teleported


Jag som överväger en prenumeration av Forskning & Framsteg

RSS 2.0