Till mamma: Så här är det

Tydligen måste ett studentboende vara en ständig påminnelse om fyllor som varit. Som den där baccardi-hatten, eller vägskylten som hänger i det gemensamma köket i min korridor. Halsdukarna är dekorativa objekt som representerar en tid i det förflutna (för vad jag har förstått är det ingen i korridoren som kommer från Linköping eller Färjestad) som få av oss korridorsgrannar minns då vi inte var där.



Det här är utsikten från mitt rum: Andra studentrum, och på balkongen i mitten står en vägkon. Det känns ju kul, och fräscht. Notera även antalet nerdragna persienner.



Ett annat fenomen bland studentkvarter i allmänhet är juldekorationer. Och det är klart, julen är ju den bästa tiden på året så varför plocka ner grejerna?

Kommentarer
Postat av: mamma

ok, där ser man, och vi som trodde att det bara var att plocka ner det fula, men historia är historia, har alltid varit svårt för människor att släppa det gamla och gå vidare! :-)

2010-09-13 @ 18:30:40
Postat av: katrin

hanna!!!! passa dig noga alltså! det där är viktiga detaljer i vår korridor och när du är stor nog och visat vad du går för kanske du får sätta upp ett drinkunderlägg från lilla klubben. FINE????? ;)

2010-09-23 @ 13:49:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0